Story radio
Početna Cocktail 0 prikaza 06. studenoga 2008.

Natrag na ulice, natrag u krevete

rajko620x310

Priču o petero ljudi koji tragaju za ljubavlju i srećom ispričat će Rajko Grlić u svojem novom filmu ‘Neka os­tane među nama’. Ovim se uratkom, čiji scenarij supot­pi­suje i Ante Tomić, redatelj vraća na svoje filmske početke - ulice, stanove i krevete grada Zagreba. A upravo su to glavne lokacije na kojima će Miki Manojlović, Bojan Na­vo­jec, Ksenija Marinković, Daria Lorenci i Nataša Dorčić oživjeti poslovnog čovjeka, frustriranog intelektualca, samohranu majku, bankovnu činovnicu i nezadovoljnu stomatologinju.

groblje1 | Author:

Crni početak Nataša Dorčić i Miki Manojlović  prošli su tjedan snimali prve kadrove na zagrebačkom Mirogoju  

 

Nijemi pogledi Glume i Daria Lorenci te Ksenija Marinković

saseta1 | Author:
Njihovi naizgled odvojeni životi međusobno se isprepleću, a ono što im je od početka zajedni­čko su skri­vene žudnje, nesporazumi i pogreške koje su ponekad ne­popravljive, a ponekad komične. Sve su to prepreke koje glavni junaci moraju prijeći kako bi ostvarili svoj konačni cilj i postali sretni.

veselidecki | Author:
    Film koji se, tvrdi redatelj, poigrava svakodnevicom i pršti životom, započinje smrću, a što će se dogoditi poslije, otkrit će se na ljeto, na filmskom festivalu u Puli.

rajkoitomo | Author:

Važno je dobro se pripremiti Sudeći prema izrazu lica redatelja Rajka Grlića i koscenarista Ante Tomića, sve teče u redu

Vedrana Čarapović/Goran Rusmir

Komentari