Početna Cocktail 0 prikaza 28. svibnja 2014.

Po uzoru na svog idola Paula McCartneya Boris Novković snimio novi spot

Selfie: Boris Novković...

Anica Kovač, Mirko Fodor, Duško Ćurlić, Goran Navojec, Tarik Filipović, Ornela Vištica, Sanja Vejnović samo su neki od poznatih Hrvata koji su se ispred kamera družili s Borisom Novkovićem. I to kako bi sudjelovali u stvaranju njegova novog spota za novi singl ‘Kunem ti se’ koji se u dva tjedna lansirao u vrh domaćih top ljestvica.

Boris Novkovic??, Anica Kovač i Nikša Bratoš | Author:
Duško C??urlic?? i Željko Pervan | Author:
“Pjesma je jedna od rijetkih koje pjevam a da nisam autor, to je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i opću poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijeli tom ozračju. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili svoje vrijeme u nedjeljno popodne za mene”,  ispričao nam je Boris Novković.
Ante Pecotic?? i Boris Novkovic?? | Author:
Inspiraciju za temu novog glazbenog spota Novković je pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneya za pjesmu Queenie Eye, u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza. Na tom tragu Novković je pozvao mnoga utjecajna imena s hrvatske lifestyle scene da se pridruže u realizaciji novog glazbenog uradka, koji je snimljen  u režiji Marka Vrdoljaka.
Boris Novkovic?? i Goran Navojec | Author:
Na setu pjesme je koja ima optimističnu melodiju vladala je odlična atmosfera što će zasigurno biti vidljivo u samom spotu koji ujedno najavljue izlazak Borisovog novog albuma u rujnu ove godine. Fotografije: Igor Šoban

Komentari