FOR 2013 je događaj koji u sebi objedinjuje hedonistički ljetni bijeg na rajski otok i visokokvalitetni užitak u probranim glazbenim nastupima koji su, zbog iznimno malog festivalskog kapaciteta od 2 000 posjetitelja, ekskluzivna i rijetka prilika da se u njima uživa u gotovo pa intimnom okruženju.
Solange Knowles dolazi u Hrvatsku!
Story 
James Murphy FOR 2013 će se odvijati na tri hvarske lokacije – klub Veneranda ugostit će večernje koncerte i ekskluzivne DJ setove, a plaža Carpe Diem i plaža Ammo na otočiću Jerolimu na Paklenim otocima biti će mjesto popodnevne ugode i zabave. Plaža Carpe Diem se sa zalaskom sunca pretvara u mjesto noćne zabave s prigodnim programom. Tijekom tri dana na nabrojenim će se lokacijama izmjenjivati nastupi bendova i pojedinaca poput glazbene dive Solange, koja je Hvar posjetila prošlog ljeta sa sestrom Beyonce te mu se odlučila vrlo brzo vratiti.
Solange Knowles dolazi u Hrvatsku!
Story 
Solange Solange je krajem prošle godine izdala svoj treći studijski album kojeg će predstaviti FORskoj publici. Nicolas Jaar također je iznimno talentiran glazbenik, genijalac kojeg domaća publika iznimno cijeni i voli zbog fantastičnog glazbenog izričaja u kojem spretno spaja razne glazbene pravce. Hvarske vedute biti će idealna kulisa za Jaarovu glazbu. Ljubitelji indie-psihodeličnog zvuka oduševit će se gostovanjem Australaca Tame Impala, a hvarski nastupi glazbenih teškaša koji obijaju pozornice najvećih svjetskih festivala - Jamesa Murphya (ex. LCD Soundsystem) i belgijskih glazbenih virtuoza 2manydj’s unaprijed se smatraju jedinstvenim prilikama da se u njihovoj glazbi uživa u ekskluzivnom, intimnom okruženju.
Solange Knowles dolazi u Hrvatsku!
Story 
2ManyDJ's Osim navedenih, FOR 2013 glazbeno će obogatiti nastupi Jacquesa Greenea, Tensnakea, Bag Raidersa, Kate Boya, Young Dreamsa, Canyonsa, Daniela Baldellia, Movementa, Ville, po razuzdanim glazbeno-plesnim zabavama poznati britanski kolektiv Horse Meat Disco te, zasad, jedini domaći predstavnici – SymbolOne. Glazbeni dvojac čine Vinko Pelicarić i Eduard Raos koji su svoj zadnji single 'Pink Elephant' izdali za australski label Club Mod. U prodaji će biti samo 2 000 ulaznica što FOR 2013 čini ekskluzivnim glazbenim događajem dobrodošlim kutkom za ljubitelje glazbe koji ne vole masovne glazbene festivale. Trodnevna festivalska ulaznica je 150 eura, moći će se kupiti od utorka, 30. travnja. Fotografije: Story press