Story radio
Početna Cocktail Clubbing 14 prikaza 12. lipnja 2013.

Vedrana Linardić na partyju pokazala tetovaže

Vedrana Linardić

- Imam dvije tetovaže i nikada nisam požalila što sam ih napravila. Više sam ljubitelj decentnijih i jednostavnijih tetovaža i kao takve, smatram da su lijep ukras tijelu. Kao i u svemu drugom, treba imati mjeru i ne pretjerivati i svakako preporučam svima koji se planiraju tetovirati da dobro promisle što će staviti, jer ih nije tako lako skinuti.“ – izjavila je prelijepa Vedrana Linardić.

Vedrana Linardić  | Author:
I maneken Radovan Stošić, bivši natjecatelj Survivora, otkrio je svoju tetovažu na torzu koja je napisana na latinskom jeziku i posvećena njegovoj majci.
Radovan Stošić | Author:
Performeri Envy My Musica također su pokazali kako su veliki obožavatelji su trajnih ukrasa na tijelu. Posjetitelji su imali priliku uživati u vrhunskoj glazbi Laidback Lukea, Martina Solveiga, Dimitri Vegasa i Like Mikea te u glazbeno – scenskom njemačkom programu Envy My Music. Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 35,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwell samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination. Ovogodišnji Umagination bio je ujedno i Road To Ultra party, najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu koji se od 12. – 14. srpnja održava u Splitu i Hvaru. Foto: Story Press

Komentari