3841

Otkako je davne 1994. osnovana grupa Spice Girls, u zvjezdano nebo vinule su sve sve članice pa tako i Victoria Beckham, koju su tada zvali Posh Spice. Cure su žarile i palile glazbenom scenom, a Posh se 1999. udala za jednog od najzgodnijig nogometaša na svijetu, Davida Beckhama. Osim zbog glazbe bila je u fokusu javnosti i zbog braka koje su pokušale uzdrmati Davidove afere i koji traje i danas te zajedno imaju četvero djece.

Jedno vrijeme Victoria je čak imala solo karijeru, no tek prije nekoliko godina se, pokazalo se, u potpunosti realizirala na poslovnom planu. Počela se baviti modnim dizajnom, stoga su njezini modni odabiri još od devedesetih pa sve do danas posebno zanimljivi. 

Kako joj je jučer bio 44. rođendan, izdvojili smo upravo toliko fotografija njezinih stajlinga koji najbolje pokazuju koliko se transformirao njezin stil. Bilo je tu svega - kratkog, uskog, sjajnog, raznih frizura i boje kose koje je Vicky mijenjala, no najbolje je da sami pogledate i uvjerite se kako je izgledala nekada.