Najpopularniji odjevni komadi među damama, definitivno su haljine. Biva to još izraženije za proljetnih i ljetnih mjeseci kada se upravo one nameću kao najpoželjniji komadi sezone. Svaka pak sezona diktira nove modne trendove ili pak udahnjuje novi 'život' onim lanjskima. Tako su se ove, istaknuli romantični modeli, od onih čipkastih do modela s izvezenim floralnim motivima te prozračne siluete, voluminozni rukavi i decentni volani. Među favoritima su svoje mjesto definitivno našle i one s rupičastim detaljima ili pak napravljene od takvih, pamučnih materijala. 

Najtrendi haljine tako za proljeće i ljeto dolaze s perforacijama, prozračne su i lepršave, a mogu se nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Upravo o prigodi ovisi izbor obuće pa će se tako sjajno slagati uz ravne natikače, ali i one s block te stiletto potpeticama. Iskusne fashionistice znat će ih sjajno iskombinirati i uz traperice, a kad je o bojama riječ sve je dopušteno. U nastavku vam donosimo neke od najljepših modela rupičastih haljina, od onih s high street potpisom do onih dizajnerskih. 

Većina rupičastih haljina u ovom našem izboru bijele je boje što ih čini osjetljivijim. I one tamne ili pak u jarkim bojama važno je pravilno njegovati. Rješenje pruža nova perilica rublja iz Samsunga - QuickDrive