Ana Maras Harmander nebrojeno je puta pokazala kako ima smisla za modu, a ovoga puta svojom ljetnom kombinacijom oborila je s nogu. Domaća glumica trenutno je u Napulju sa suprugom, Šveđaninom Johnom Harmanderom,  a par se počastio putovanjem kako bi proslavili nedavnu šestu godišnjicu braka.Za romantičnu šetnju gradom koji oduzima dah, Ana je odjenula popularni kompletić koji se sastoji od majice do pupka i kratkih hlačica.

Bijelo plavi bohemianski uzorak na ovim komadima upotpunjen je detaljima na porubu, a ovoj otkačenoj i atraktivnoj kombinaciji Ana je dodala trendi, pletenu okruglu torbu u crno-bijeloj boji kao i naočale s bijelim okvirima i crnim staklima. U tako romantičnom izdanju privlačila je poglede na ulicama Italije te pokazala kako zna nositi trendove na nešto drugačiji način.

Komadi koji dolaze u kompletu već su nekoliko posljednjih sezona trend u dućanima visoke ulične mode, a sve ljubiteljice dobrih krpica u ormaru posjeduju barem jedan ovakav. Ne čudi što je i sama Ana odlučila 'popustiti' ovom trendu, a njezin odabir i sama kombinacija zaslužili su odličnu ocjenu.