38-godišnja voditeljica Antonija Blaće, koju su gledatelji donedavno mogli gledati u ulozi voditeljice poplarnog reality showa 'Big Brother' jedno je od omiljenih televizijskih lica. Njezine su modne kombinacije uvijek pomno birane, a simpatična voditeljica sada je pokazala da odlično izgleda i kada ju ne 'sređuju' ruke stručnjaka. Tako je viđena u šetnji centrom Zagreba u zanimljivoj kombinaciji.

Naime, za izlazak je odabrala asimetričnu crnu haljinu koja joj je sezala iznad koljena, crnu kožnu jaknu i trendi kaubojske čizme s bijelim detaljima. Kombinirane s traperom, kožnim čizmama ili haljinama, kaubojske su  čizme izazvale pravu pomamu među trendsetericama, a uz dobru kombinaciju one su savršena nadopuna svakog outfita.

Osim kaubojskim čizmama, Antonija je i kožnom jaknom dokazala da prati trendove jer je upravo taj odjevni komad neizbježan u ormaru svake modno osvještene žene. Iako su u modi i druge boje ove bezvremenske jakne, Antonija zna da s crnom ne može pogriješiti, pa je ovaj monokromatski stajling isfurala besprijekorno.

Uz ovaj se stajling odlučila za prirodni look, pa tako lice nije prekrila šminkom, već je ponosno prošetala bez imalo make-upa. Kosa joj je bila raspuštena i počešljana u stranu, a umjesto torbice, Antonija je u ruci držala tek mobitel i novčanik.