Story radio
Početna Fashion 9619 prikaza 16. svibnja 2018.

Antonija Blaće zablistala u najorginalnijem stajlingu

Iako je na partyju Story Hall of Famea powered by Romerquelle sve vrvjelo odličnim stajlinzima, jedan nam je posebno zapeo za oko

Party Story Hall of Fame zabava je za koju se oduvijek traži karta više. Poznate dame po cijeli dan posvećuju se svojem stajlingu, da bi navečer zabljesnule u najboljem izdanju. Tako je bilo i ove godine. U moru raskošnih toaleta, nama se posebno svidio drugačiji stajling voditeljice Antonije Blaće, koja se za razliku od većine nije odlučila za haljinu.

'Prije svega- hvala na komplimentu! Odlučila sam se za odijelo na kraju. Danas ujutro mi je palo na pamet da bi to mogla obući za Storyjev party iako sam imala spremnu haljinu. Osjećam se malo moćnije u odijelu ipak. Iako, ovo nisam kupila samo za večeras, riječ je o mojem odijeli kojeg već neko vrijeme imam u ormaru. Odijelo je bredna Imperijal i odlično mi služi u situacijama kada ne znam što bi obukla.” ispričala nam je dobro raspoložena Antonija.

Cijeli je stajling nadopunila sa zanimljivim detaljima i zanosnom frizurom. 'Za kosu je zaslužan frizerski salon Hair Mira, odlučili smo da kosa bude lagano zalizana i da se vidi taj wet look. Za šminku je odgovoran JL style. Sve sam poslala na amenovanje stilistu Marku Grubniću, koji se složio da sve izgleda savršeno', dodala je TV voditeljica.

Priuptali smo je, je li lakše partijati u odijelu ili u haljini, na što je ona spremno odgovorila protupitanjem. 'Pravo je pitanje je li lakše partijati u štiklama ili tenisicama. Odgovor na to je tenisicama, Nažalost, torba mi je premala, pa nisu stale u nju', rekla je uz smijeh.

U ugodnom ćaskanju, dotakli smo se i planova za ljeto, pa nam je Antonija odala dio svojeg rasporeda. 'Inače su mi ljeta radna, a ovo ljeto imam dva festivala na koja ću ići Seas Star festival i Exit, pa sam se odlučila pripremiti i stajling za te festivale. Već sam počela skupljati odjevne komade za ovoljetne festivale', ispričala je Antonija, i nastavila se zabavljati.

 | Author: Dražen Kokorić Dražen Kokorić.

 

 

 

 

 

Komentari