Početna Fashion 0 prikaza 06. prosinca 2017.

Atraktivna Kubanka u blagdanskoj kampanji brenda Guess

Pod redateljskom palicom Paula Marciana, glavnog kreativnog direktora za Guess Inc, ispred fotoaparata modne fotografkinje Tatiane Gerusove, zanimljiva Guess Holiday kampanja snimljena je u holivudskom Chateau Marmont Hotelu. Koketna i ležerna Cabello, iskoristila je čari prašnjavog Sunset Boulevarda i prenijela ih na dinamične fotografije koje opisuju Guess kampanju.

GUESS JEANS HOLIDAY 2017_H03 | Author:
"Jako sam uzbuđena zbog Guessove Holiday kampanje", izjavila je Cabello te dodala: "Obožavam njezinu estetiku i jedva čekam da je svi vide."
GUESS JEANS HOLIDAY 2017_H01 | Author:
"Moja prva Guess kampanja s Camilom, koja je krenula prije 7 mjeseci, za mene je bila nešto novo i posebno", izjavio je Paul Marciano. "Nikada nisam surađivao s pjevačicom te sam bio iznenađen kad sam vidio koliko energije i uzbuđenja je Camila sa sobom donijela na set. Ona je tako lijepa! Camila utjelovljuje istinsku Guess djevojku prirodne ljepote, snažne samouvjerenosti i energije. Doista vjerujem da je ona zvijezda u usponu koja će uskoro biti globalno prepoznata u modnom svijetu."
GUESS JEANS HOLIDAY 2017_H08 | Author:
Ženska Guess Holiday kolekcija upotpunjena je komadima za hladnije dane poput jakni od umjetnog krzna, obogaćenih zanimljivim detaljima te kontrastom svijetlih i tamnih nijansi. Kolekcijom dominiraju atraktivne haljine od toplog baršuna te maksi haljine ukrašene detaljima od čipke ili cvjetnim uzorkom koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju ženskoj figuri. Tekst i foto: promo

Komentari