Za mnoge je Fani Čapalija definitivno jedna od najljepših hrvatskih misica ikada, a njezina pojava u javnosti svaki put nanovo intrigira javnost. Tako je bilo i sinoć kada se Fani pojavila u crnoj haljini na preklop dizajnerice Anamarije Asanović i to na otvaranju njezinog prvog samostalnog showrooma u Splitu. U haljini dubokog dekoltea i s rasporkom svi su sa zavišću gledali u vitku figuru nekadašnje misice i njezin besprijekoran izgled. Fani je ponovno dokazala kako joj gotovo ni ne treba šminka da istakne njezinu prirodnu ljepotu. Eleganciju prelijepe haljine Fani je dodatno istaknula H&M platforma sandalama u srebrnoj boji.

Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije mlade, no već renomirane dizajnerice s oduševljenjem su razgledali i Doris Dragović sa suprugom, Ana Čagalj, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, manekenka i fitness trenerica Iris Rajčić te mnogi drugi.
Novootvoreni Showroom by Anamarija Asanović u romantičnom je duhu njenih kreacija, koje odlikuju ponajprije ženstvenost, cvjetni uzorci i nepogrešiv smisao za eleganciju. U šarolikoj ponudi iz njenih novijih kolekcija naći će se kako jednostavniji dnevni komadi, tako i bogato izrađene večernje haljine i vjenčanice. U svom radu dizajnerica koristi prirodne materijale. N. P. Fotografije Promo