U ponedjeljak je požar zahvatio srednjovjekovnu katedralu Notre-Dame u Parizu, jedan od najpoznatijih francuskih znamenitosti. Toranj i krov zgrade su se srušili ali je glavna građevina spašena. U tu svrhu Borboleta je kreirala narukvicu s filigranskom izradom u srebru s pozlatom 18kt zlata, vizuala rozete pročelja Notre Dame-a, od čije će se prodaje dio sredstava donirati za obnovu čuvene katedrale.

Uz potporu Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Borboleta izlazi na tržište s ovom prekrasnom, hvale vrijednom, kolekcijom narukvica, već ovaj petak, kada će modeli biti dostupni online na www.borboleta.co online shopu. Već od idućeg tjedna naći će se u prodaji u svim Borboleta trgovinama te mnogobrojnim dućanima diljem svijeta poput Merci-a i Montaigne Marketa u Parizu, Antonie i Excelsiora u Milanu itd.

Ovom akcijom Borboleta se priključila brojnim svjetskim kompanijama koje pokreću razne akcije u svrhu obnove katedrale i još jednom pokazala kako je društveno odgovorno poslovanje iznimno važan segment njihovog brenda.