Ljeto je već naveliko pokucalo na vrata i poznate dame jedva su dočekale da iz ormara mogu izvući svoje ljetne krpice kojima će osvojiti sve prolaznike.

Pamuk, široke haljine ili pak kratke suknjice i lagane hlače glavni su nam saveznici kada visoke temperature počnu raditi svoje. Tako su se naše proslavljene pjevačice i voditeljica odjenule u skladu s vremenskim prilikama i fokusirane na ležernost savršeno su uskladile svoje outfite. Kako bi se savršeno uklopile u ambijent Corona Sunset Sessiona, ljeto im je odjekivalo odjećom. Iva Šulentić, Lara Antić i Lea Mijatović, kao da su se dogovorile, odlučile su se za široke haljine neutralnih tonova, dok se Manuela Svorcan istaknula u mnoštvu ljudi odjenuvši šarenu haljinu hrvatskog dizajnera. 


Iva Šulentić 
Simpatična voditeljica odlučila se za sivu haljinu midi kroja i kratkih rukava koju je podigla detaljima kao što su crvena marama i cipele na blok petu. Kako ni torba ne bi ostala monotona, Iva ju je upotpunila šarenom maramom koju je zavezala oko remena.


Manuela Svorcan
Domaća pjevačica koja je svoj put do vrha našla preko jednog talent showa, osim što nas očarava svojim glasom, i outfiti joj jako dobro idu od ruke. Manuela se odlučila za šarenu dugu haljinu s velikom volanom koja joj otkriva ramena i raspustila je dugu kosu čime je zaokružila svoj divni ljetni styling.


Lara Antić i Lea Mijatović
Lara i Lea osim što su kolegice po profesiji, bliske su prijateljice koje su divno uskladile svoje outfite. U crno bijeloj haljini neobičnog kroja, Lara je plijenila pažnju prisutnih, a kako bi dopustila haljini da još više dođe do izražaja skupila je kosu u visoku punđu i odlučila se za ravne sandalice. Lea je s druge strane izabrala nešto kraći kroj bijele lepršave haljine koja joj ističe lijepo isklesane noge, ali najbolji dodatak koji cure imaju definitivno je ovaj osmijeh koji im ne silazi s lica.