Story radio
Početna Fashion 2473 prikaza 22. lipnja 2018.

Četiri dame zasjenile prisutne svojim ljetnim outfitima

promo.

Ležernost i opuštenost im je na prvom mjestu

Ljeto je već naveliko pokucalo na vrata i poznate dame jedva su dočekale da iz ormara mogu izvući svoje ljetne krpice kojima će osvojiti sve prolaznike.

Pamuk, široke haljine ili pak kratke suknjice i lagane hlače glavni su nam saveznici kada visoke temperature počnu raditi svoje. Tako su se naše proslavljene pjevačice i voditeljica odjenule u skladu s vremenskim prilikama i fokusirane na ležernost savršeno su uskladile svoje outfite. Kako bi se savršeno uklopile u ambijent Corona Sunset Sessiona, ljeto im je odjekivalo odjećom. Iva Šulentić, Lara Antić i Lea Mijatović, kao da su se dogovorile, odlučile su se za široke haljine neutralnih tonova, dok se Manuela Svorcan istaknula u mnoštvu ljudi odjenuvši šarenu haljinu hrvatskog dizajnera. 


Iva Šulentić 
Simpatična voditeljica odlučila se za sivu haljinu midi kroja i kratkih rukava koju je podigla detaljima kao što su crvena marama i cipele na blok petu. Kako ni torba ne bi ostala monotona, Iva ju je upotpunila šarenom maramom koju je zavezala oko remena.

 | Author: promo promo.


Manuela Svorcan
Domaća pjevačica koja je svoj put do vrha našla preko jednog talent showa, osim što nas očarava svojim glasom, i outfiti joj jako dobro idu od ruke. Manuela se odlučila za šarenu dugu haljinu s velikom volanom koja joj otkriva ramena i raspustila je dugu kosu čime je zaokružila svoj divni ljetni styling.

 | Author: promo promo.


Lara Antić i Lea Mijatović
Lara i Lea osim što su kolegice po profesiji, bliske su prijateljice koje su divno uskladile svoje outfite. U crno bijeloj haljini neobičnog kroja, Lara je plijenila pažnju prisutnih, a kako bi dopustila haljini da još više dođe do izražaja skupila je kosu u visoku punđu i odlučila se za ravne sandalice. Lea je s druge strane izabrala nešto kraći kroj bijele lepršave haljine koja joj ističe lijepo isklesane noge, ali najbolji dodatak koji cure imaju definitivno je ovaj osmijeh koji im ne silazi s lica. 

 | Author: promo promo.

Komentari