Popularne sestre Kardashian poznate su po neobičnom modnom izričaju, a iako su imale velik utjecaj na razvoj trendova u posljednjih nekoliko godina, ponekim modnim odabirom zaista sve ostave bez teksta. Upravo to postigla je Khloe Kardashian pokazavši posljednje čizme u koje se uvukla, a koje mi malo koja ljubiteljica elegancije i profinjenosti poželjela prošetati na svojim nogama.

Riječ je o popularnim 'zgužvanim' čizmama, no Khloeine su nešto većih dimenzija i prekrivene kariranim uzorkom u crvenoj boji, a sežu visoko iznad koljena sve do bedara. Khloe ih je kombinirala uz crno-bijelu pidžamu. Video u kojem, u prilično nestabilnoj obući, Khloe maše nogama objavila je njezina setra Kourtney, a obožavatelji su odmah primijetili čizme koje su podijelile mišljenja.

Spomenute čizme nose potpis brenda Y/Project, a Kardashianka je za njih izdvojila 1500 dolara, što je oko 9730 kuna. Iako se čini kako bi malo tko investirao u ovaj komad, da situacija nije takva dokazuje činjenica kako su svi modeli već rasprodani.