Danijela Martinović nebrojeno puta je pokazala kako svoj nježan karakter i snažan duh zna na pravi način izraziti na učinkovit način - modnim odabirom. Simpatična glazbenica tako je zasjala u romantičnoj, ali odvažnoj kombinaciji zbog koje je izmamila poprilčan broj pohvala i komplimenata, a mnoge žene voljele bi se barem na dan uvući u komade koje je Danijela ponosno prošetala.

Dugu crnu haljinu na bijele točkice A-kroja i dugih rukava Danijela je sparila s upečatljivim motorističkim crnim čizmama, a u ruci je nosila bijelu torbicu. Kako bi svemu dala dozu urbanosti i odvažnosti, na glavu je stavila crni detalj nalik na avangardni šeširić kakav obično viđamo na glavama uzvanica kraljevskog vjenčanja, no mladolika plavuša nepogriješivo ga je 'isfurala' u ovoj ležernoj kombinaciji. 'Točka na i' uspješnom modnom pothvatu bio je najmoćniji modni dodatak koji žena može nositi, a to je veliki osmijeh kojeg Danijela gotovo nikada ne skida s lica.

Ovu kombinaciju podijelila je na Instagramu, a njezine obožavateljice i obožavatelji ubrzo su ju obasuli komplimentima i lijepim riječima, ističući kako je Danijela uvijek elegantna i primjer prave dame.