Bipa FASHION.HR otvorio je svoju novu sezonu revijom modnog dvojca I-Gle koji je već dvadesetak godina na hrvatskoj modnoj sceni. 

Vrsni poznavatelji mode i krojeva s guštom su pogledali reviju koja je zračila ženstvenošću i opuštenošću. Ono što najbolje opisuje Natašu Mihalčišin i Martinu Vrdoljak Ranilović i njihov dizajn je dekonstrukcija s kojom se igraju os svojih modnih početaka. Vuna, svila, pletivo i sintetske tkanine u zagasitim tonovima s bijelim i svjetlucavim detaljima bile su pun pogodak za nadolazeću sezonu, a detalje o kolekciji nam je otkrila jedna od dizajnerica - Martina Vrdoljak Ranilović.

'Kao i obično, svaki put kada idemo raditi kolekciju si postavljamo neka pitanja koja su za nas konstantna. Što je to moda danas? Kamo se ona kreće? Razvija li se ili stagnira? Hoće li u neko dalje vrijeme ljudima uopće moda i estetika biti bitne? To su sve pitanja koja si postavljamo dok razmišljamo, a pritom uvijek imamo imperativ napraviti nešto novo. Sad, nisam sigurna koliko je to uopće moguće, nisam sigurna. Da si ne laskamo, mi ne mislimo da je moda počela od nas niti da će s nama završiti, tako da je uvijek najteže to pitanje koliko je novi moment u modi moguć u odnosu na tehnologiju, koliko je odvojiv uopće' ispričala je. 

Jedna od vjernih obožavateljica i poznavateljica mode je i arhitektica Vedrana Ergić koja rad ovog talentiranog modnog dvojca poštuje i cijeni već godinama. 'Svaki put pronađem neki komad u kolekciji koji mi se sviđa, ali cijela revija je bila divna, kao i uvijek. Nataša i Martina se na autentičan način bave istraživanjem forme, konstrukcijom, kombinacijom različitih tekstura, pa na jedan način koji je zaista iznenađujuć i impresivan' rekla je Vedrana i nastavila 'Ovo je jedna od njihovih zrelijih revija. Vidi se jedan smjer još intenzivnijeg istraživanja tehnoloških, nazovimo ih inovacija. Mi moramo znati da one ne raspolažu istom tehnologijom kojom raspolažu ljudi čije revije inače pratimo na inozemnom tržištu. Oni imaju potpuno drugačiju distributivnu mrežu, zato govorim da je to tehnološko istraživanje još zanimljivije u ovom kontekstu.'