Odjevni predmeti za koje smo se nebrojeno puta okladili da nikada neće dobiti mjesto u našem ormaru nekako su doživjele svoj veliki povratak, a među njima su i 'ružne' tenisice koje su vrhunac popularnosti doživjele devedestih godina prošlog stoljeća. Ipak, čini se kako je došlo vrijeme da svojoj garderobi dodamo jedan par, a djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević, svojim se parom pohvalila na Instagramu i pokrenula raspravu među modnim ljubiteljima.

Model koji nosi potpis modne kuće Balenciaga lijepa je Dubrovčanka odabrala u crnoj boji s bijelo-crvenim detaljima. Taj izbor stajao ju je nešto više od 5000 kuna, a Adriana ih je brže bolje prošetala rodnim Dubrovnikom. Za tu priliku, sparila je 'ružne' tenisice s  romantičnom crnom haljinom cvjetnog uzorka, a kosu je ležerno raspustila kako bi upotpunila casual modno izdanje čiji su protagonist ovoga puta bile sportske tenisice.

Pravnica je fotografijom izazvala brojne komentare, a većina njezinih obožavateljica složila se kako osobno nikada ne bi mogle dobro nositi taj 'škakljivi' par obuće kojeg ćemo u raznim varijantama viđati na šve više polica high street dućana.