Story radio
Početna Fashion 3692 prikaza 08. siječnja 2019.

Dođite na Sajam vjenčanja u Arenu Zagreb od 1. do 3. veljače

Marko Dušak, Spinakergraphics.

Sajam vjenčanja Zagreb poziva sve buduće mladence na regionalno najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike u Arenu Zagreb, od 1. do 3. veljače 2019. godine!

Velebna Arena Zagreb i ove će godine na tri dana, od 1. do 3. veljače, okupiti mnogobrojne izlagače iz vjenčane industrije – salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere i ostale predstavnike za organziranje svadbene svečanosti.

 | Author:

Uz više od 200 izlagača, posjetitelje očekuje i tradicionalno bogat program – šest modnih revija, tematske radionice, degustacije torti i slastica, te dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama. Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja je mlada glazbena zvijezda Jelena Žnidarić Zsa Zsa, koja će uz brojne zvijezde zablistati na gala modnoj reviji u subotu, 2. veljače u 18 sati.
 

 | Author:

Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Pratite nas jer uskoro donosimo detalje programa...

 | Author:

Komentari