Napokon smo dočekali sunce, s kojim dolaze i vrući ljetni dani, ali i šarolik odabir modnih kombinacija. Čizmice su već nekoliko dana zamijenjene sandalama, kaputi ljetnim haljinama, a crne kombinacije šarenim bojama. Blogerica i IT djevojka, koja često postavlja trendove na hrvatskoj modnoj sceni, Lidija Lešić, za Story.hr otkriva što će se nositi ove sezone i kako se ona bori s vrućim ljetnim danima. 

Ljetne vrućine najčešće dočekujemo sa što manje odjeće na sebi. 'Ljeto dočekujem u dugim laganim haljinama i japankama, koje su kod mene neizbježne', otkrila nam je simpatična Lidija. Upravo lagane lepršave haljine i japanke, ali i kupaći kostim, za nju su odjevni predmeti bez kojih ne može preživjeti tijekom ljetne sezone. 

'Ove sezone nosit će se nezaobilazne mikro torbice, žive boje u bezbroj kombinacija, ali i svima nam drage pastelne boje', komentirala je. Malene torbice i sama Lidija kombinira u različitim kombinacijama, bilo to s trapericama ili haljinama. 

Nadodala je, da ako želite biti praktični, izbjegavate spomenute male torbice. 'Kako je boca vode nužna, savjetujem da se zaobiđu mikro torbice jer je lakše staviti bocu u torbu, nego li ju nositi u ruci cijeli dan. Nosite pamučne materijale, odjenite se što laganije, a opet ne pre golo', zaključila je vrckava Lidija, čije modne kombinacije svakodnevno oduševljavaju.