Jedan od najljepših ukrasa krasit će odjeću, obuću i modne dodatke 'it' komada ovoga proljeća. Riječ je o mašnama koje su prošle sezone prevladale na nekim od najdivnijih modela cipela, koje će se nositi i dalje. Detalj je to koji već možemo vidjeti u proljetnim kolekcijama monogih brendova.

I domaća dizajnerica Kristina Burja koja stoji iza brenda Krie Design, prepoznala je mašnu kao 'it' dodatak koji je u kolekciji za jesen i zimu 2017. i 2018. stavljala na pulovere. Kampanju za tu kolekciju snimila je u Rimu, a u bijeli pulover s mašnom i njezinim potpisom odmah se zaljubila RTL-ova voditeljica Marijana Batinić. 


Kristina pak i u svojoj proljetnoj kolekciji nastavlja s mašnama, no sada radi pamučne varijante idealne za više temperature koje su nam naponon stigle. U njezine nove modele već su uskočile domaće fashionistice među kojima blogerica Ella Dvornik koja ima crnu dolčevitu, glumica Ecija Ojdanić koja je nabavila crvenu haljinu s velikom mašnom te pjevačica Indira Levak koja obožava taj domaći modni brend. 

 I sama Kristina odličan je model za odjevne predmete koje dizajnira.