Story radio
Početna Fashion 3838 prikaza 27. studenoga 2018.

Domaće poznate trudnice zaljubile su se u ovu haljinu

Instagram (Screenshot).

Idealan komad za elegantne prilike u drugom stanju

Trudnički sjaj najbolji je modni dodatak svake žene u blaženom stanju, a u kombinaciji s upečatljivim krpicama čini pun pogodak i osigurane poglede čitavo vrijeme. Domaće poznate trudnice, Nataša Janjić i Anita Dujić pronašle su upravo takav komad, koji je njihove trudničke trbuščiće naglasio na decentan način, a sve eventualne nedostatke fizički zamornog stanja prikrio na savšen način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Riječ je o kreaciji domaće dizajnerice Matije Vuice, a naša glumica i manekenka iskoristile su ju kako bi zablistale u večernjim prigodama. Duga, žuta haljina rezana na mjestima iznad i ispod trbuha Natašino trudničko izdanje učinila je još zamamnijim, a glumica je istaknula kako se osjećala predivno noseći spomenutu toaletu. 'Hvala čarobnoj Matiji Vuici koja me i s kilogramima viška ponovo uspjela učiniti princezom', napisala je Nataša na Instagramu u opisu fotografije s dodjele Nagrada hrvatskog kazališta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Baš kao i Nataša, prije nešto više od mjesec dana, i Anita Dujić je zablistala u ovom ženstvenom komadu za koji je na Instagramu istaknula da je 'čaroban' kada se treba dotjerati u visokom stupnju trudnoće, a njezini obožavatelji odmah su se složili s njom.

 

 

Komentari