Društveni mediji i novi načini oglašavanja dobro su se uklopili u užurbani način života poslovnog čovjeka. Nikada nije bilo jednostavnije jeftino otputovati ili kupiti baš one tenisice koje ste vidjeli kod influencerice koja je transparentno napisala odakle su. Ono što nas često brine je kvaliteta proizvoda.

U suradnji sa Kristijanom Iličićem ECCO shoes odlučio je izdržljivost svojih tenisica testirati do maksimuma i još jednom dokazati zašto pripadaju „eliti u svijetu obuće.“

Hrvatski travel bloger i veliki avanturist sa skoro sto proputovanih država već neko vrijeme Ecco bira kao svog vjernog suputnika. Laganim koracima on se probija kroz različite krajolike, od prašume Amazone do Japana, ili prekrasne Austrije u koju se zaputio za vikend kako bi spojio ugodno s korisnim, odnosno testirao nove ECCO EXOSTRIKE TENISICE. Svoj bijeg u prirodu s novim tenisicama prikazao je kroz video koji je savršeno dočarao zašto toliko voli putovati i zašto mu je bitno da ga u njegovim avanturama prate tenisice poput ovih.

ECCO EXOSTRIKE TENISICE predstavljaju potpunu inovaciju u svijetu obuće. U ovim futurističkim tenisicama i njihovom izgledu spaja se visoki modni „streetstyle“ brand koji je izrazito nosiv, dok poseban način izrade i materijala podržava i podnosi sve uvijete koje podnose klasične tenisice namijenjene planinarenju. “Lagane, inovativne te posebno dizajniranog potplata, ECCO EXOSTRIKE tenisice koje omogućavaju elegeanciju i rekreaciju u isto vrijeme. Kreativan dizajn kombinira skandinavski utjecaj s “pametnim” značajkama koje garantiraju udobnost. Vodonepropustni GORE-TEX® sloj zadržava vlagu dalje od stopala i može se reći kako je ovo cipela budućnosti čovjeka koji nakon iscrpnog radnog dana bez prepreka odlazi u prirodu povratiti energiju za nove izazove.