Story radio
Početna Fashion 1452 prikaza 14. lipnja 2018.

Efektna torba koju obožavaju trendseterice

Instagram.

Trend kojem ne možemo odoljeti

Iako su najpopularnije torbe sezone definitivno cekeri koji su zavladali ulicama i društvenim mrežama, sudeći po trendsetericama i fashionisticama, još jedna torba došla je u glavni fokus modnih trendova.

Riječ je o mrežastim torbama koje nalikuju ribarskim mrežama, a nekad su ih nosile i naše mame kada su išle u nabavku kućnih potrepština. Iako je ova torba devedesetih bila rezervirana prvenstveno u te svrhe, trendovi danas postaju najrazličitiji komadi koje inače nikada ne bi mogli zamisliti da će postati hit modni dodaci. Jedna od novijih izvedenica te torbe dizajn je modne kuće Celine, a cijena mu je 'prava sitnica' - 1740 kn.

Naravno, kada velika modna kuća izbaci određeni komad koji će postati trend sezone, high street trgovine na svojim policama nude odlične primjerke po puno pristupačnijim cijenama. Upravo su H&M, Mango i Stradivarius neki od brendova koji nude odlične solucije ovog statement komada.

 

Objavu dijeli BASA (@basashop)

Iako možda u nju nećete moći bezbrižno ubaciti ruž za usne, ova efektna torba savršeno će pristajati uz ljetne haljinice ili suknje, a sve što vi morate napraviti je pobrinuti se da svaki predmet koji držite unutra bude dovoljno velik kako ne bi gubili stvari po putu.

 

Objavu dijeli Nika Huk (@fashionagony)

 

Objavu dijeli Phoebe Soup (@phoebesoup)

 

Objavu dijeli Magda (@soie.pl)

 

Komentari