Iako su najpopularnije torbe sezone definitivno cekeri koji su zavladali ulicama i društvenim mrežama, sudeći po trendsetericama i fashionisticama, još jedna torba došla je u glavni fokus modnih trendova.

Riječ je o mrežastim torbama koje nalikuju ribarskim mrežama, a nekad su ih nosile i naše mame kada su išle u nabavku kućnih potrepština. Iako je ova torba devedesetih bila rezervirana prvenstveno u te svrhe, trendovi danas postaju najrazličitiji komadi koje inače nikada ne bi mogli zamisliti da će postati hit modni dodaci. Jedna od novijih izvedenica te torbe dizajn je modne kuće Celine, a cijena mu je 'prava sitnica' - 1740 kn.

Naravno, kada velika modna kuća izbaci određeni komad koji će postati trend sezone, high street trgovine na svojim policama nude odlične primjerke po puno pristupačnijim cijenama. Upravo su H&M, Mango i Stradivarius neki od brendova koji nude odlične solucije ovog statement komada.

Objavu dijeli BASA (@basashop)

Iako možda u nju nećete moći bezbrižno ubaciti ruž za usne, ova efektna torba savršeno će pristajati uz ljetne haljinice ili suknje, a sve što vi morate napraviti je pobrinuti se da svaki predmet koji držite unutra bude dovoljno velik kako ne bi gubili stvari po putu.

Objavu dijeli Magda (@soie.pl)