Ovaj bezvremenski uzorak obožavaju žene koje preferiraju klasiku. Svoje upečatljive kombinacije njime podižu i djevojke koje vole mix odjevnih stilova, a u njemu često viđamo i fashionistice koje njeguju retro stil.

4214

Jedna od trendseterica koja ima uistinu autentičan stil odijevanja je i Ella Dvornik, koja je u Guessu odabrala nekoliko trendi kombinacija s prugicama i pokazala nam kako nositi najveći ovosezonski trend.  

Elegantnu plisiranu suknju Ella je isfurala uz retro crno-bijelu košulju te uzorak riblje kosti, dodala joj je klasične crne cipele na petu i torbicu oko struka. Ovakvu kombinaciju možete nositi na posao, za večernji izlazak ili šetnju gradom.

Za drugi outfit možete baš poput Elle odabrati prugasti sako u bijeloj varijanti, koji možete nositi kao zaseban odjevni komad ili u kompletu s kratkim hlačicama. Cijeli outfit Ella je začinila sa žarko žutom majicom i otkačenim cipelama.

Odjevna kombinacija uz vječnu trendi traper jaknu može biti casual, ali i sexy. Uz suknju na plave, crvene i bijele prugice Ella je odabrala jednostavnu bijelu majicu, a cijeli outfit podigla je retro cipelama na petu.