Zanosna zvijezda 'Kućanica', Eva Longoria, nedavno je postala majka malenog Santiaga Enriquea Bastona, a za vrijeme trudnoće dobila je nekoliko kilograma koji su joj dali pravu trudničku simpatičnost i sjaj. Ipak, nakon porođaja, Eva je počela raditi na vraćanju stare figure, a u međuvremenu uspješno pronalazi krpice koji će njezinoj postojećoj liniji najviše laskati.

Tako se za pariški Tjedan mode 'skockala' u kombinezon i sako, a svojim se outfitom pohvalila na društvenim mrežama. Crni kombinezon sječen u struku, nogavica krojenih u trapez upotpunjen je uzorkom na točkice, a glumica ga je sparila s crnim sakoom s upečatljivim zlatnim gumbima. Uz kombinezon visokog ovratnika kao što je ovaj, podignuta frizura najbolje pristaje, baš poput ove kakvu je i sama 43-godišnjakinja nosila.

Svemu je dodala crnu torbicu koju je prebacila preko ramena i crne naočale, a kako bi razbila monokromatsko raspoloženje, Eva je na usne nanijela jarko crveni ruž. 'Pariški Tjedan mode jednostavno nije potpun bez doze Balmaina u životu', napisala je Eva u opisu fotografije i nasmijala svoje obožavateljice.