Nakon što su svoje već rekli na pistama domaćih tjedana mode, domaći dizajneri svoje su kreacije izložili u lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu u sklopu modnog druženja pod nazivom ELLE Boutique by Smartwater. Njih čak 18 najpopularnijih, prodavali su komade sa svojim potpisom i tako još jednom pokazali kako bi trebalo izgledati ljeto koje nam je pred vratima. Koje su to trendove istaknuli, pogledajte u nastavku. 

Bijelo i nježno

Modno ljeto bez bijele apsolutno je nazamislivo. Pokazali su to dizajneri eNVy rooma, zatim Loré ali i brojni drugi koji su odabrane komade prodavali toga dana u lapidariju Arheološkog muzeja. Svatko od njih bijeloj je odjeći dao svoj osobni pečat, a osim modela u toj uvijek popularnoj neboji, ljeto je kao stvoreno za odjevne predmete u nježnim tonovima. U svojim kolekcijama imaju ih brend Soel by Sonja Lamut te Klisab. 

Lepršavi krojevi i aismetrija

Visoke temperature najviše na ruku idu ženama. Jer dovoljno je uskočiti u kakvu lepršavu haljinu, tuniku ili bluzu i osjećati se kao da je barem koji stupanj ugodnije. Za taj divan osjećaj, kao i za čistu ženstvenost pobrinule su se Boudoirke, Aleksandra Dojčinović, A'marie... Asimetriji i nadasve jedinstvenim krojevima ostale su vjerne I-Glee te XD Xenia Design.


Viseće ogrlice

Jednostavnost uvijek pali, a to dobro zna domnaći dizajner nakita – Nenad Sovilj. Njegove dugačke ogrlice napravljene od epoksidne smole, metala i poludragog kamenja, savršeno će se uklopiti uz svaku modnu kombinaciju. 


Cool sunčane naočale i modni dodatci

Ljeto i modni dodatci definitivno se najbolje slažu. Osim sunčanih naočala s okruglim staklima, nose se i modeli u boji. U svojoj ponudi neke od najcool modela imaju A'marie i Sheriff & Cherry... Popularni ELFS-i pobrinuli su se trendi gumene natikače, a izložili su i sunčane naočale neobičnih oblika kao i večernje trobice. Njih u svojoj ponudi ima i Aleksadnra Dojčinović, dok su neke od najpoželjnijih dnevnih modela, one mrežaste napravile Andreaj Bistričić i Maja Merlić koje stoje iza brenda Dioralop.  

Sve komade 18 dizajnerskih imena: IO Ivana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, Price on Request, Envy Room, Boudoir, ELFS, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Klisab, A’Marie, Loré, Lokomotiva by Lana Puljić, Sheriff & Cherry i Sovilj, u lapidariju ste mogli nabaviti po 20% nižim cijenama ako ste uza se imali svoju Mastercard® ili Maestro® karticu. A kako upravo kompanija Mastercard korisnicima svojih kartica pruža neprocjenjivo iskustvo plaćanja, upravo uz spomenute kartice u šopingu možete uživati baš svaki put.