Nesumnjivo trenutno najpopularnija članica britanske kraljevske obitelji, Meghan Markle, poznata je po dobrom modnom ukusu. Često je na meti modnih kritičara koji većinom za nju imaju samo riječi hvale. Slično je i s javnosti; ono što Meghan odjene često se u rekornom roku rasproda u trgovinama diljem svijeta. Isto pravilo vrijedi kada se radi i o odjeći i o obući.

Kako je u poodmakloj trudnoći, Meghan sada češće bira ravnu obuću. Kada želi 'pucati na sigurno' njezin su izbor klasične crne balerinke.

Ovakav je tip cipela Meghan nosila prije nego što je postala dio britanske kraljevske obitelji. Kožne sandale bež boje koje se vežu, savršeno su isticale isklesane noge zgodne 37-godišnjakinje i bile su njezin čest izbor.

Za zimsko razdoblje, supruga princa Harryja uvijek bira nekoliko modela klasičnih čizama s debljom petom, kako bi se u njima nesmetano kretala i neumarala se previše. Takva model čizama, bez obzira na visinu pete, uvijek dobro izgleda i vrlo ga je lako kombinirati, bilo da se radi o uskim hlačama, suknjama ili haljinama.