Franka Batelić s hrvatskim eurovizijskim timom, već se nekoliko dana nalazi u Portugalu, gdje će 8. svibnja predstavljati Hrvatsku na prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Eurovizije. A tamo već danima ima pune ruke posla. Nakon što je odradila probu za što je dobila brojne pohvale, Franka je jučer imala dan za medije. Razgovarala je s brojnim novinarina, sudjelovala na konferenciji za medije, a sve to u odličnom modnom izdanju. 


Naime, baš kao i na probi kada je sve oduševila haljinom s potpisom modnog dvojca eNVy room, pjevačica je i ovaj put promovirala domaći dizajn. Zabljesnula je u srebrnom odijelu s crnim pojasom u stuku, djelo Kristine Burje i njezina brenda Krie Design. 

"Hvala Krie Design na ovome stajlingu! Uvijek sam se puno bolje osjećala u odijelima nego li u suknjama. Uživala sam danas razgovarajući sa svima! Bio je to vrlo produktivan dan s divnim i kreativnim ljudima", napisala je Franka na Instagramu.

A dizajnerica Kristina otkrila nam je kako je došlo do suranje: "Franka je odabrala odijelo iz nove kolekcije koju ću u cijelosti predstaviti za tjedan dana u Dubaiju na Arab Fashion Weeku. U novoj kolekciji naglasak je na kroju, konstrukciji i statemant detaljima po kojima je moj dizajn već prepoznatljiv. Ovo odijelo dolazi u crnoj, bijeloj, zlatnoj i srebrnoj boji, a odijelo je inače najzahtjevnija forma i baš sam željela pokazati u novoj kolekciji kako zamišljam poslovnu, uspješnu ženu 21. stoljeća, koja može biti ekscentrična u svojem minimalizmu. Franka je ponijela još nekoliko Krie komada i veseli me što je odabrala domaći dizajn za predstavljanje Hrvatske na Eurosongu".