Bilo da je riječ o modnim pistama, naslovnici nekog magazina ili televizijskoj reklami, Gigi Hadid je uvijek u središtu pozornosti. Ovoga puta ima glavnu ulogu u najnovijoj suradnji s Reebokom u kojoj vidimo i drugu stranu njezinog sjaja, sportski i avanturistički duh. Za globalnu Reebok kampanju 'Ready Now', Gigi je snimila video u kojem je možemo vidjeti u potpuno novom okruženju.

Kako bi pokazala svoju istinsku ljubav prema prirodi, izašla je iz svog standardnog okruženja te se tako u videu suočila s tri izazova; kako postaviti šator, baciti sjekiru i zapaliti vatru. I doista, Gigi se savršeno snašla u izazovnom okruženju noseći komade iz svoje Gigi HadidXReebok Capsule kolekcije, uključujući i potpuno redizajnirani model Aztrek Double ‘93 retro trkačku tenisicu.

A koji su Gigini omiljeni komadi? Zasigurno su to trenirke, koje su možda i najosobniji dio njezine nove kolekcije jer je u njih, osim Reebokovog dizajna iz 90-ih godina, dodala elemente nizozemske i palestinske zastave kao simbol podrijetla svojih roditelja. I doista, najnovijoim kampanjom Gigi vam je upravo dala najbolje razloge da zauvijek odbacite uske traperice i ostatak života provedete u stylish trenirkama te udobnim Aztrek Double ’93 tenisicama.

4166