Nakon najvećih svjetskih pozornica i suradnje sa zvučnim imenima kao što su Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj, Zigman je napravio zaokret – i vratio se kući! Juraj Zigman, poznati riječki dizajner čije kreacije nose domaće, ali i strane dame, jučer je u Povijesnom i pomorskom muzeju hrvatskog primorja, odnosno u Guvernerovoj palač u Rijeci, oduševio prisutne svojim slavljem mode. 

Glavna namjera „Zigman Christmas Showa by iSmile“ bila je pokazati nešto do sada neviđeno, a reakcije okupljenih samo su potvrdile uspjeh: „Iznimno sam zadovoljan što sam i nakon toliko godina uspio iznenaditi čak i najvjernije pratitelje mog rada i potvrditi da je moda živi organizam, koji neprekidno raste i napreduje. U svoje kreacije ubacio sam puno crne boje, koju sam do sada koristio samo u manjim količinama, uz isključivo vrhunske materijale. Rezultat višemjesečnog truda je 45 kreacija namijenjenih seksi, samouvjerenim ženama koje ne slijede trendove nego ih stvaraju i uvijek su otvorene nečem novom i uzbudljivom. Za njih ne postoje uobičajene niše, stoga sam se potrudio stvoriti im jednu“ – izjavio je Zigman.

4091

Ekstravagantne, scenske a opet nosive i komercijalne, svečane i jedinstvene haljine ostavile su pubilku bez daha, a većina poznatih dama već zna koju će Zigmanovu haljinu imati u svojem ormaru i u njoj uživati u ovim blagdanima. Kolekcijom Zigman Christmas Show, kao stvorenom za božićno doba, dominira crna, crvena i ružičasta boja. U Zigmanovom stilu, haljine su pune volana, tila, šljokica i predimenzioniranih rukava. One hrabrije pripadnice nježnijeg spola odlučit će se na korzete koje malo toga ostavljaju mašti, i koji će se uklopiti u outfite za najluđu novogodišnju noć. Kostrenski dizajner još je jednom ispričao modnu priču, te prikazao kolekciju koja ima prirodan slijed predstavljajući seksi, samouvjerenu ženu neopterećenu pogledima i komentarima. Svojim umijećem krojenja i izrade konstruktivnih komada Juraj je još jednom pokazao zašto se već godinama nalazi u samom vrhu modne scene.