Britanska princeza Eugenie, kći princa Andrewa i unuka kraljice Elizabetu II, u četvrtak se u kraljičinom društvu pojavila na jednom od tradicionalnih kraljevskih događaja vezanih za uskrsne blagdane, a svojim odabirom odjevne kombinacije, 29-godišnja princeza usmjerila je svu pažnju na sebe. Naime, Eugenie se odlučila za šarenu cvjetnu haljinu dugih rukava, a ono što je privuklo najviše pažnje je činjenica kako princezi ovo nije prvi put da se na nekom od javnih događaja pojavila baš u ovoj haljini. 

Riječ je naime o Erdem Bernette haljini čija cijena iznosi nešto više od sedam tisuća kuna, a princeza je u njoj zablistala čak tri puta. U svojoj cvjetnoj haljini Eugenie je debitirala u lipnju prošle godine kada ju je nosila na važnom obiteljskom događaju. Tada ju je kombinirala sa šeširom Sally-Ann Provan i crnim salonkama.

Mjesec dana kasnije, Eugenie se u istoj haljini i cipelama, ali ovaj put bez šešira, pojavila na sastanku u sjedištu UN-a u New Yorku.

Gotovo godinu dana nakon toga, ovaj klasični cvjetni dizajn još uvijek izgleda svježe uz dodatak mornarskog šešira i par tamnoplavih kraljevskih cipela za koje se 29-godišnja unuka kraljice Elizabete II. ovaj put odlučila.