Jednu od najljepših žena svijeta, Heidi Klum, kroz godine smo naviknuli viđati u raznim modnim izdanjima, od izuzetno glamuroznih do otkačenih koje ne bi svaka žena mogla tako dobro nositi. Upravo u takvom ruhu se pojavila na sinoćnjoj dodjeli Američkih glazbenih nagrada, a njezina modna kombinacija definitvno je rezervirana samo za najhrabrije, a slavna manekenka poznata je upravo po toj osobini.

Tako se za sinoćnju priliku odlučila za crnu, dugu pletenu haljinu upotpunjenu resicama, šljokicama i detaljima od čipke s dubokim izrezom, a upotpunila ju je upečatljivim crnim naušnicama i mnoštvom prstenja. Uz potpuno crnu modnu kombinaciju Heidi je kombinirala mačkasti smokey eyes i bezbojne usne, dok je kosu uredno zalizala unatrag.

Iako bi haljina na vješalici mnoge odbila, Heidi joj je detaljima i pravim izborom šminke i frizure dala posebnu dozu elegancije, a sebi osigurala poglede kroz čitavu noć. Također, ovoga puta njezin 16 godina mlađi odabranik, glazbenik Tom Kaulitz, nije bio s njom zbog čega je nesumnjivo kako su mnogi pripadniči jačeg spola bez opreza mogli na trenutak zasladiti oči.