Story radio
Početna Fashion 1524 prikaza 24. travnja 2019.

Ikona stila Jelena Veljača pokazala kako su balerinke vječni modni klasik

ECCO ANINE balerinke vječni modni klasik koji će upotpuniti svaku vašu proljetnu kombinaciju

S prvim zrakama sunca stiglo nam je proljeće, a s njim i nova ECCO kolekcija balerinki namijenjena modernoj ženi. Kombinacija lakoće, udobnosti i besprijekorne estetike, izrađene od vrhunske kože, glavne su odlike ECCO ANINE balerinki.

 | Author:

Balerinke kao bezvremenski klasik koji je jednostavno ukomponirati u svaki outfit, a da se pritom zadrži elegancija i modna razigranost. Zna to i spisateljica i glumica prepoznatljivog stila Jelena Veljača koja je s nekoliko novih modela ECCO ANINE balerinki pokazala kako moda može biti razigrana i inspirativna istovremeno.

 | Author:

Svaka dobra modna priča započinje s odabirom cipela, neka ECCO ANINE balerinke budu vaš prvi izbor ovog proljeća.

O samom brendu ECCO nije potrebno trošiti puno riječi, jer višedesetljetna tradicija i tisuće prodavaonica diljem svijeta govore za njega. Najmodernije tehnologije proizvodnje, korištenje isključivo vrhunskih materijala i ne samo slijeđenje, nego i nametanje modnih trendova karakteristike su ovog poznatog danskog proizvođača obuće i modnih dodataka.

 | Author:

Ovog nas je proljeća ponovno ugodno iznenadio novim modelima, naročito balerinki koji odlično pristaju svakoj nozi i među kojima moderna žena može pronaći nešto prema svom ukusu i željama.

 | Author:

Ovo je potvrdila i Jelena, koja je odabirom novih ECCO modela još jednom poslužila kao inspiracija za nove maštovite proljetne lookove. Naravno, nije sve u izgledu – ECCO priča zasniva se i na udobnosti tijekom cijelog dana nošenja i inovacijama u proizvodnji kože.

 | Author:

ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Westgate, CC One Split, Mall of Split, Tower centar Rijeka

Komentari