Story radio
Početna Fashion 2363 prikaza 12. veljače 2018.

IT djevojke lude za ovim crvenim naočalama

Pavlish John.
IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale
1/13
IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale IT djevojke obožavaju baš ove naočale

Odavno su osvojile brojne trendsetere, a dvije domaće IT djevojke rado ih kombiniraju u svim prigodama

Želite li privući pažnju i probuditi vatrene asocijacije, nosite crveno! Provjereni je to recept koji su kroz povijest potvrdile brojne zavodnice, Kao predvodnice trendova čije vrijeme tek dolazi, Rita Rumora i Nika Matić isprobale su koji im modeli u ovoj boji najbolje pristaju, a to su učinile koristeći modele iz nove kolekcije francuskog brenda naočala, IZIPIZI. 

Iako to na prvi pogled možda ne primjećujemo, sati provedeni ispred ekrana često uzrokuju tegobe kao što su glavobolja i nesanica, stoga je zaštita očiju od najveće važnosti. Posebnost ove kolekcije je u tome što pruža zaštitu od tzv. 'plavog svjetla' koje emitiraju računala, televizijski uređaji i ostale elektronske naprave. Modeli za svaki dan dostupni su u kolekciji Screen Range naočala za ekran dostupne u dva oblika i šest boja.

Studentice i IT djevojke, Rita Rumora i Nika Matić, hrabro se nose s izazovima svih godišnjih doba. Za zimu koja ne posustaje nudi se nekoliko Glacier modela naočala za skijaše – osim klasičnog, tu su i modernija verzija Glacier Plus te limitirana kolekcija Glacier Retro inspirirana Pop-Artom u stilu sedamdesetih. Uz odstranjive štitnike od umjetne kože i leće 4. kategorije koji pružaju stopostotnu otpornostu na UV zračenje i štite oči od hladnoće i intenzivne svjetlosti, trendi crveni okviri pobrinut će se za dašak glamura i na najvišim planinskim vrhovima.

Ako ste, pak, strastveni mrzitelj zime i brojite dane do pojave sunca, vatrenocrvena boja okvira SUN NAUTIC sunčanih naočala primorat će vas da se prepustite maštanju o uživanju u vodenim sportovima, surfanju ili odbojci na pijesku. Zahvaljujući njihovim zeleno-sivim polarizirajućim lećama boje ostaju prirodne, kontrast prilagođen, a 100 posto zaštita od sunčanih zraka i UV zračenja jamče odličan provod na vrućem pijesku. Vrijeme godišnjih odmora i pauze od studentskih predavanja bit će, uvjerile su se djevojke, u znaku odlične zabave. Uvjerite se i vi!

Komentari