Splitska dizajnerica Monika Sablić predstavila je novu kolekciju 'From Split with love' u kojoj su glavnu ulogu igrale lijepa manekenka Iva Jerković i Monika glavom i bradom.

Njene kolekcije poznate su po tome da su uvijek inspirirane 'mediteransko – talijanskom rasnom brinetom s oblinama, koja će njene haljine nositi bolje nego pretjerano mršave žene'. Upravo od takve inspiracije kreće i nova kolekcija zbog čega je Iva odlično odradila glavnu ulogu u Monikinoj kampanji. Bojom sezone dizajnerica smatra nude tonove koji su uvijek odličan izbor za proljeće: 'Osobno obožavam bijelu boju i neutralne tonove usklađivati s cvjetnim uzorkom kao što je kombinezon s volanom i haljina na preklop iz nove kolekcije'.

Za visoke temperature i užareno ljeto Sablić predlaže haljinu na preklop prožetu cvjetnim uzorkom za dnevno izdanje, a maksi suknju baby ružičaste boje koja je ukrašena s ušivenim cvijećem za večernje izdanje. Između ostalog, u kolekciji dominiraju hlače od brokata u dvije različite boje, top na jedno rame i bijela haljina ukrašena cvjetovima.