Kao da se ni ne trudi, Jadranka Sloković gotovo uvijek plijeni pažnju svojom pojavom zahvaljujući modnim kombinacijama. Iako nije sklona praćenju trendova, a ni jarke boje i upadljivi uzorci nisu dio njezinog stila, Jadranka i dalje uspjeva osvajati pažnju i oduševljavati izborom odjeće jer ima 'nos' za ubadanje klasičnih i bezvremenskih komada koji svojom jednostavnošću i elegancijom dobivaju na estetici.

Tako je za suđenje na Županijskom sudu u Zagrebu kombinirala crne i bijele komade kojima je u potpunosti srušila predrasude kako te (ne)boje nisu idealan odabir za ljeto. U bijeloj košulji zgužvanog materijala i ležernog kroja sparenoj s elegantnim crnim hlačama, Jadranka je izmamila poglede, a kako bi svoju jednostavnu kombinaciju upotpunila, svemu je dodala crnu kožnu torbu i natikače s visokom potpeticom. Kako akromatske boje ipak ne bi bile same, Jadranka je na usne nanijela jarkocrveni ruž, kao i crveni lak za nokte, a svoju plavu kosu oblikovala je u ležerne valove.

Ovom kombinacijom, 64-godišnjakinja još je jednom potvrdila svoj status modne znalke, ali i u poslovnoj prilici koja zahtjeva određene standarde odijevanja pokazala kako je moguće izgledati sjajno i ne ugušiti vlasititu kreativnost i ljubav prema modi.