Obzirom da često putuje, što privatno što zbog snimanja RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu', voditeljici Marijani Batinić važno je da putuje sa stilom. Stoga nikako nije željela propustiti ekskluzivno predstavljanje GO Carpisa concept storea u Avenue Mallu, koji ima novu generaciju putnog programa. Marijana je među brojnim koferima odabrala onaj u metalik sivoj boji s kožnatim detaljima, koji je, priznajemo i jedan od naših favorita. 

A na sinoćnjem druženju i njezin je stajling bio onaj koji nam se jako svidio. Uvijek stajliš Marijana odlučila se za karirane hlače s visokim strukom, jednostavu crnu dolčevitu i beige sako. Splićanka s izraženim smislom za lijepo, otkrila nam je o kojim je brendovima riječ.

Naime, hlače su iz H&M-ove Trend kolekcije, a crna torbica koju je nosila u ruci s potpisom je brenda Coccinelle iz omiljene joj domaće trgovine Karla. Crne cipele s visokim potpeticama kupila je u Shoeboxu. Jednostavno i lijepo! 

Na ovom predstavljanu osim Marijane bila je još i njezina kolegica s televizije, Antonija Blaće koja je odabrala slične boje kao i Marijana, no zato se odlučila za žarko crveni kofer. Bio je tamo i avanturist i putopisac Davor Rostuhar, prvi Hrvat koji je propješačio 1200 kilometara i stigao na Južni pol. Na Carpisin event stigao je u drzuštvu zaručnice Anđele, a njih dvoje odlučili su se za veliki bijeli kofer na koji se Davor i potpisao.