No trenutačno je otkazala sve angažmane zbog slatkog iščekivanja. Zvijezda, naime, očekuje dijete s partnerom, glumcem Momčilom Otaševićem, a našem je fotografu i suradniku Šimi Eškinji pozirala u nekim od najatraktivnijih izdanja dosad, baš poput vamp diva talijanske i holivudske scene.

Kada biste morali opisati svoj stil, što biste o njemu rekli? 

Sadržan u jednu riječi opis bi glasio - praktičan. Nisam jedna od onih koje previše razmišljaju o odjeći, volim da su stvari udobne i da ih je jednostavno nositi. To što volim udobnost ne znači da pristajem na kompromise. Primjerice, nikad ne bih izišla u trenirci, osim ako ne idem u teretanu. Nekako mi je neukusno vidjeti ljude kako gradom šeću u trenirkama. Nisam taj tip. 

Jeste li ljubiteljica cipela i torbica ili pak volite uložiti u kvalitetne odjevne komade koje možete nositi godinama zbog svevremenska štiha? Ili je možda istina negdje na pola puta?

Moram priznati da jako volim cipele. Ravni su mi modeli omiljeni za svaki dan. Premda, nemojte me pogrešno shvatiti, volim i one s potpeticom. Tu sam doista jako izbirljiva. Kada biram cipele, doista pazim na svaki detalj, moram biti sigurna da je riječ o savršenom modelu koji pristaje mome stilu.  

Koji vam je najdraži komad u ormaru? Je li riječ o kaputu, bluzi, haljini…?

Imam jedan komad koji nosim već neko vrijeme i mogu reći da mi je favorit u garderobi. Riječ je o trapericama visokog struka koje sam kupila prije nekoliko godina i savršeno odgovaraju mojoj figuri.  

Kada se pripremate za crveni tepih, surađujete li s domaćim dizajnerima? Imate li favorite? 

Već neko vrijeme surađujem s kreativcima domaćega modnog brenda Nebo i moram priznati da sam oduševljena njihovim radom. Prije tri godine počeo je moj stilski preporod jer imam tim koji se brine o mojim odjevnim kombinacijama za brojna događanja. Stilski, riječ je o chic klasici, a upravo mi to najviše odgovara. Tako da je sinergija potpuna.

Pratite li modne trendove koje viđamo po tiskovinama, webu, ali i društvenim mrežama? 

Ne mogu reći da pratim trendove, ali istodobno ne mogu ih ne primijetiti. Odnosno, zanimljivo mi je promatrati kako svi na ulici izgledaju slično u određenom trenutku. Posljednjih sezona većina trendova nije mi odgovarala, a naročito mi se nije svidjela asimetrija. Viđala sam i majice spuštenih ramena, ali to mi se činilo dosta nepraktičnim. 

Kada na snimanjima gradite lik osobe koju igrate, sudjelujete li u osmišljavanju kostima za taj lik? Ili to prepuštate stručnjacima?

U kazalištu glumci doista surađuju s kostimografima, dok se na televizijskim snimanjima rijetko kostimograf konzultira s glumcem. Nosimo ono što nam daju, no to nerijetko bude prava suprotnost liku koji glumimo.

Gdje pronalazite životnu inspiraciju? Jesu li to knjige, filmovi, neki mikrokozmos u kojem se napajate za svakodnevicu?

Najviše su to filmovi i serije jer volim biti kod kuće, volim osjećaj doma, pune kuće u kojoj sve  vrvi od zajedničkih aktivnosti. Obožavam taj ritam, a serije i filmovi savršeno se uklapaju u taj koncept. Inače, mnogo vremena provodim i na Dolcu u kupnji namirnica pa inspiracija dolazi odasvud. 

Je li vaša kćerkica Lota već otkrila modu? Zabavljate li se u šopingu?

Da, apsolutno! Lota je od rođenja modno osviještena, da se tako izrazim. Mnogo pozornosti posvećuje odjeći, zna što želi nositi i u nekim je stvarima doista različita od mene. Zapravo je živcira praktičnost. želi biti uvijek posebna, svoja i jedinstvena.   

Koliko trudnoća utječe na vaš svakodnevni stil?

Iznimno je izazovno jer, prije svega, nemate previše izbora. Većina toga je preširoko i ne izgleda baš atraktivno. Znam da sam trudna, ali ne želim izgledati smiješno. U posljednje vrijeme surfam internetom i tražim što bih mogla kupiti online, pokušavam se pripremiti za sve izazove. Srećom, visoku trudnoću odradit ću tijekom ljeta pa se neću morati previše brinuti o garderobi.