Kreacije Aleksandre Dojčinović nisu novost u ormarima slavnih glumica, pa su tako njezine haljine nosile glumice Kate Walsh, koju pamtimo po ulogama u serijama "Privatna praksa" i "Uvod u anatomiju" te Mary Elizabeth Winstead poznata i kao kraljica vriskova jer je slavu stekla ulogama u hororima. U haljini poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, ovaj tjedan zablistala je najbolje plaćena televizijskih glumica Kaley Cuoco koju svi dobro znamo po ulozi vrckave  Penny u seriji "Teorija velikog praska".
Kaley je haljinu s potpisom naše dizajnerice odabrala za dodjelu nagrada The Carol Burnett 50th Anniversary Special.
Još jedna velika svjetska zvijezda nosila haljinu poznate hrvatske dizajnerice
Story 
Nedavno je poznata dizajnerica za Story komentirala što za nju znači popularnost među svjetskim zvijezdama, nakon što su voditeljica Keltie Knight i glumica Mary Elizabeth Winstead zablistale u glamuroznim kreacijama s potpisom Lei Lou by Alex Dojčinović.
Još jedna velika svjetska zvijezda nosila haljinu poznate hrvatske dizajnerice
Story 
Glumica Kate Walsh u kreaciji Aleksandre Dojčinović
‘Pojavljivanje na prestižnoj dodjeli nagrada Emmy veliko je priznanje mom brendu. S obzirom na to da je poznato koliko zvijezde i vojska stilista ulažu truda za jedan trenutak na crvenom tepihu i kako pomno odabiru kreacije za isti, mogu samo reći da me činjenica da su dvije tako lijepe i poznate dame odabrale Lei Lou haljine ispunjava neizmjernom srećom i još jednom mi potvrđuje da je sve moguće. Put kojim smo krenuli, kada smo se odlučili na plasman naših proizvoda u inozemstvu, pokazao se ispravnim, a svega ne bi bilo bez dobrog odabira suradnika, zahvaljujući kojima su moje haljine stale uz bok onima svjetskih dizajnera’, izjavila je Aleksandra ne skrivajući svoju radost i ponos na cijeli tim Lei Lou-a.
Autor: T.O. Fotografije: Getty