Story radio
Početna Fashion 1455 prikaza 09. siječnja 2019.

Juraj Zigman odjenuo poznatu pjevačicu

Opet oduševio

Naš poznati modni dizajner, Juraj Zigman, nakon veoma uspješne prošle godine, i ovu godinu je ušao u velikom stilu. Već je poznato kako Zigman dizajnira odjeću za mnoge svjetske zvijezde poput Fergie, Bebe Rexhe, članice grupe Little Mix. No, ipak među najpoznatijima i najvjernijima među njima je Nicki Minaj koja je za novi koncert opet bila odjevenu upravo u kreacije Juraja Zigmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Svjetski poznata reperica, 36-godišnja Nicki podijelila je na svom Instagram profilu niz fotografija s koncerta u Australiji. 'Molim te reci Barbie' napisala je pjevačica dok pozira u kreacijama u ružičastim tonovima, a cijeli outfit je upotpunila frizurom s ružičastim pramenovima, štiklama iste boje kao i primjerenom šminkom. Također, sam Zigman je na svojim društvenim mrežama podijelio video korzeta iz njegovog dućana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbie® (@nickiminaj)

Osim spomenute kreacije, Zigman je svojim obožavateljima dao uvid i u još jednu, ali ovaj put žuti korzet te pod hešteg napisao 'Nicki Minaj'. Očito je i ova kreacija za poznatu pjevačicu, stoga čekamo nove fotografije kako bi vidjeli cijelu odjevnu kombinaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Komentari