Story radio
Početna Fashion 697 prikaza 02. srpnja 2018.

Kako izgledaju ELFS ljetne kombinacije?

promo.

ELFS Timeless Lookbook S/S 2018

Nakon proljetne sunčane revije u eksterijeru zagrebačkog Botaničkog vrta, najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS iskoristio je jedinstven i čaroban ambijent i snimio je Timeless lookbook za aktualnu kolekciju u predivnom zimskom vrtu Kineskog paviljona. Ambijentalno bilje i stari drveni kineski paviljon poslužile su kao najbolja kulisa u kolekciji u kojoj se odmiče od cvijeća na printevima i materijalima.

 | Author: promo promo.

Kolekcija obiluje ženstvenim modelima, cvjetnim uzorcima, dugim haljinama s visokim rasporom i romantičnim volanima. Uzbudljivo modno putovanje povezalo je elemente različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog ali i ženstvenog. Motivi secesije pretvaraju u fluidne haljine apstraktnog uzorka s dramatičnim detaljima poput čipkanih ovratnika, baršunastih traka ili kopčanja na nizove bisera. Eklektičnom kolekcijom protežu se i motivi marokanske keramike, orijentalnog slikarstva ali i likovi pande ili gejše na t-shirtima. Uz poslovne i svečane lookove, kolekcija sadrži damske ali i djevojačko razigrane. 

 | Author: promo promo.

Baš kao što i priliči proljeću i ljetu, boje se kreću od bijele preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju prljavo rozi i plavi tonovi do indigo plave i crne koja se koristila za detalje. Modne kombinacije upotpunjene su efektnim kožnim torbama sofisticiranog dizajna. Uz uobičajene svečane kombinacije i haljine, nova kolekcija sastoji se i od sandala, tenisica, natikača s potpisom dvojca ELFS kao i trendi jakne od brušene kože koje će sjajno upotpuniti sve modne kombinacije. 

 | Author: promo promo.

Najnoviju kolekciju možete kupiti u ELFS trgovinma u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Mostaru i Frankfurtu te putem web shopa na www.elfs.hr stranici.

Komentari