Početna Fashion 43 prikaza 13. rujna 2017.

Kako svoju omiljenu ljetnu traper suknju možete nositi i za hladnijih dana?

Kylie Minogue and James Bay out to dinner together
Kylie Minogue and James Bay out to dinner together in London at Dean Street Townhouse restaurant Featuring: Kylie Minogue Where: London, United Kingdom When: 02 Apr 2015 Credit: WENN.com

Osim što je apsolutno in, ono što suknju od jeansa čini iznimno praktičnom jest činjenica da je nosiva u mnogim prilikama. Sjajno će izgledati uz košulju, koja može biti i od trapera ako ste vješti u kombiniranju različitih vrsta jeansa... nositi ju možete i uz običnu majicu, kratki top ako ste sretnica idealnih proporcija, a za hladnijih dana savršeno će izgledati uz sako muškog kroja ili pak predimenzioniranu vestu. Naravno, uvijek morate pripaziti da kroj i duljina suknje odgovaraju odabranom gornjem dijelu.

Kendall Jenner | Author:
Suknje od trapera nose i mnoge slavne dane poput Kendall Jenner, Belle Hadid, Reese Witherspoon, Rihanne, Charlize Theron, Jessice Biel, Kate Hudson... a na domaćoj sceni nosila ju je pjevačica Jelena Rozga, koja će svoju omiljenu suknju od jeansa znati iskombinirati i za jesenjih i zimskih dana.
Jelena Rozga | Author:
Uz dobre gležnjače ili pak čizme/ čarape s visokim potpeticama, pa čak i uz cool tenisice, iskombinirajte i vi svoju najdražu suknju od trapera.
Autor: J. S. Fotografije: Shutterstock/Guliver; Profimedia; Instagram

Komentari