Iako se posljednjih mjeseci nalazi u središtu medijske pažnje zbog navodne porno afere s bosanskohercegovačkim nogometašem, Ognjenom Vranješom, 40-godišnja srpska pjevačica Jelena Karleuša, svakodnevno plijeni pozornost svojim modnim izričajem, zbog čega je i prozvana ikonom stila. Oduvijek je bila poznata po drugačijem stilu, što dokazuju i fotografije koje svakodnevno dijeli s dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Pjevačica trenutno boravi Turskoj, gdje sa svojim kćerkicama, devetogodišnjom Nikom i desetogodišnjom Atinom,  zasluženo uživa u odmoru.

Posljednjom fotografijom oduševila je preko sto tisuća obožavatelja. 'Ova žena je savršena', 'tko bi drugi osim nje ovako nešto sa stilom nosio? NITKO!', samo su neki od pozitvnih komentara koje je zaradila, objavivši fotografiju u rozoj slojevitoj haljini, izrađenoj od tila. Baš kao prava vila, prošetala je bosa, a haljinu je uskladila s perikom iste boje i velikim naušnicama u obliku zvijezde. 

Jelena nerijetko dijeli fotografije u kupaćem kostimu, kojima iznova ponosno pokazuje svoje utegnuto tijelo i obline. Često se radi o eksplicitnim izdanjima, jer kako se čini, pjevačica voli minijaturne kupaće kostime. To je pokazala i u Turskoj, gdje je uz svoju, sada već prepoznatljivu rozu periku, odjenula prljavo bijeli kostim, bijele sunčane naočale te slamnati šešir i torbu, čime je još jednom pokazala koliko uživa u vlastitom tijelu. 

Baš kao što pokazuju svi trendovi, neon boje ovog ljeta neizostavan su detalj svake modne kombinacije. Da prati trendove, Jelena je pokazala već nekoliko puta. Unatoč tome što je trend i što pojedinačne stvari često možemo vidjeti u javnosti, pjevačica svaku odjevnu kombinaciju začini na svoj način. Ikona stila, kako ju nazivaju njeni obožavatelji, nedavno je promijenila i frizuru. Nakon smrti majke, odlučila je napraviti promjenu, pa je tako postala plavuša potpuno kratke kose, koju kombinira različitim komadima i bojama.