Katarina Baban na današnji dan ulazi u treću životnu dekadu, a svoj 30. rođendan glumica i dizajnerica dočekala je okružena brojnim poslovnim uspjesima i postignućima, a slaviti je počela odmah u ponoć. 'Već slavim! Dočekala sam rođendan u Rimskim termama u Sloveniji, a nakon toga idem s prijateljicama u Beograd. Najbolja prijateljica ima rođendan za koji dan pa ćemo skupa proslaviti tridesetu', ispričala je za Story.hr simpatična Katarina.

Osim što se počastila opuštanjem u toplicama, Katarina je od bliskih ljudi također primila razne darove. 'Dobila sam već neke poklone, a moram priznati da obožavam poklone i iznenađenja, tako da se uvijek posebno veselim rođendanu. Nisam jedna od onih koje na to gledaju kao na 'starenje' već kao na novu priliku za slavlje, društvo i odmatanje poklončića', uzbuđeno je priznala glumica te nam odala svoju jedinu rođendansku želju.

'U budućnosti samo želim zdravlje i mir. Odlučila sam da ću kroz ovu godinu samu sebe istrenirati da se ne živciram oko svega i svačega', otkriva Katarina te istaknula kako ju rast broja godina ne opterećuje. 'Ne bojim se starenja, iako sam se malo lecnula kad sam kraj svog imena vidjela broj 30. Brzo se to nekako prikralo, ali uistinu sam zadovoljna sa svime što sam uspjela postići do tridesete godine i zahvalna sam na svemu tome', kaže Osječanka.

Jedna od stvari iz protekle godine na koju je najponosnija je svakako i njen novonastali brend Lilith by Katarina Baban. Upravo zbog njega Katarina je učinila iskorak od svog prepoznatljivog izgleda te za potrebe modnog editorijala drastično promijenila izgled. Za svoj brend, glumica se još jednom našla u ulozi modela vlastitog brenda i odlično ispričala svoju modnu priču.

Tim povodom, Katarina je svoju plavu kosu zamijenila crnom, a na razočaranje obožavatelja, riječ je o perici, a ne o trajnoj boji kose. S crnom kosom ljepotica je prošetala zagrebačkim ulicama i pokazala kako je njen dizajn nosiv u svim prigodama i prilikama. Možemo reći kako je ovo još jedna uloga koju je glumica odlično odigrala, a crna kosa odlično joj pristaje.