Ljupka Gojić Mikić sinoć je odlučila na tren odmoriti od obiteljskih i poslovnih obaveza i večer provesti u društvu prijateljica i ljudi koje nije dugo vidjela. Ipak, ponosna dizajnerica i majka tri preslatke djevojčice nije mogla odoljeti kći Milu Amelie ne povede sa sobom pa je tako njezina druga po redu kći s majkom uživala u humanitarnoj reviji modnog dvojca ELFS. Za ovu priliku djevojke su se posebno dotjerale, no čini se kako je malenoj pošlo za rukom majku staviti u drugi plan.

Ljupka je odjenula bijelu haljinu sa šarenim i upečatljivim printom, kojoj je dodala torbu s izvezenim detaljima i velike naušnice, dok je na nogama imala smeđe čizme. Do nje je stajala sedmogodišnja Mila Amelie dotjerana poput prave male modne znalke. S tirkiznom haljinicom od tila malena je sparila tamno plavi krzneni kaputić i svjetloplave tenisice, a 'točku na i' stavila je maramom na točkice koju je zavezala oko glave. Ljupka je zajedničku fotografiju podijelila na Instragramu uz opis: 'Nas dvije u izlasku', čime je ubrzo zaradila simpatije svojih obožavatelja.

Inače, Mila Amelie nerijetko pozira s majkom u modnim kombinacijama koje oduševljavaju, a već sada je jasno kako će simpatična djevojčica biti prava trendseterica kada odraste. Osim Mile, Ljupka ima i devetogodišnju kćer Janu Siennu te jednogodišnju Mari Danu koje je na svijet donijela sa suprugom Mihelom Mikićem s kojim je u sretnom braku od 2006. godine.