Sinoć je u zagrebačkom klubu Hugo's, časopis Cosmopolitan imao zabavu za pamćenje. Proslava 20. rođendana mnogima omiljenog magazina okupila je brojna poznata lica, koja su imala zadatak odjenuti se u Cosmo stilu. Tako su Maja Šuput i Antonija Šola na party stigle u haljinicama u Cosmo boji - ružičastoj, a osječka pjevačica Mia Dimšić odlučila se za ružičaste hlače. 

Bilo je tu još raznih varijacija na 'temu', no većina je ipak furala svoj stil. Još tri dame definitivno su se istaknule svojim modnim odabirima. Riječ je voditeljici Anji Alavanji Romac te bivšim voditeljicama Antoniji Stupar Jurkin i Vanji Halilović. Cure su sinoć nosile koraljno crvene kreacije pa je tako Anja zasjala u trendi odijelu, čiji je gornji dio, sako remenom zategnula u struku. 

Antonija Stupar Jurkin nosila je samo hlače u toj žarkoj boji, a sparila ih je uz snježno bijeli top preko kojeg je prebacila crnu kožnatu jaknu. Vanja Halilović odlučila se za monokromatski look pa je tako odjenula hlače i top u istoj boji u kojoj je bila i njezina torbica.