3755

Više srca kuca kao jedno jer Pandora izdaje novu kolekciju, Eksplozija ljubavi, kao dio ovogodišnje kolekcije za Valentinovo.
Dodajući suvremeni stil na tradicionalni nakit za Valentinovo, ova kolekcija donosi stručno ručno dovršene dizajne koji prikazuju osjećaj sreće koji proizlazi iz zaljubljenosti.

Jarke ružičaste i crvene nijanse, ručno nanešen emajl i fasetirano kamenje boje fuksije krase ove sezonske must-have komade. Izrazite svoje osjećaje srcolikim dizajnom kao što je privjesak sa srcolikim, podignutim kupolasto rezanim kamenjem. Elegantni prsten sa srcolikim kamenom je još jedan predivan znak pažnje. Ostali izjavni komadi nakita, kao što su ogrlica i viseći privjesak sa motivom drveta ljubavi, simboliziraju prijateljstvo, ljubav i odanost - najslađi način za reći 'volim te'.

3757

Iz kolekcije Zaks nakita možete izabrati komad elegantnog nakita, poput bezvremenskih bisernih ogrlica, srebrnih narukvica s razigranim privjescima ili upečatljivih naušnica, a sigurno nećete pogriješiti niti ako se odlučite za jedan od prstenova. Za koji god se komad odlučili, vaša će bolja polovica imati trajnu uspomenu koju će uvijek rado i ponosno nositi.

Ovoga Valentinova, iznenadite ju s nečim što bi sama izabrala.

Tekst i foto: promo