Iva Radić i Iva Šarić osim imena dijele i sličan ukus za modu pa nije ni čudo što su ove dvije ljepotice zasjale u istoj kombinaciji koja je oduševila i brojne druge modne blogerice. Naime, bivše manekenke odjenule su baby plavo odijelo od samta koji je trenutno među top odjevnim predmetima u svim high street dućanima.

Samt je jedan od modnih trendova koje pamtimo još od 70-ih, a ove se jeseni vratio na velika vrata. Modni znalci uvrstili su ovaj vintage materijal u svoje kolekcije, a zaljubljenice u modu objeručke su ga prihvatile. Ulice su već sada preplavljene trendsetericama koje su u svoje outfite uvrstile ovaj IT materijal, a s obzirom na to da se radi o materijalu koji grije, ne sumnjamo da će nas pratiti i cijelu zimu.

Bivša manekenka Iva Radić, a sada uspješna modna urednica, učestalo oduševljava svojim modnim kombinacijama koje savršeno prilagođava svojoj predivnoj građi tijela pa nije ni čudo da je prepoznala ovaj outfit kao idealnu kombinaciju za ispijanje kave sa svojim prijateljicama. Na odijelo je iskombinirala popularne mokasine te je sve 'začinila' decentnim nakitom.

Bivša manekenka i mlada mama dvoje djece osim što ima zarazni osmijeh i besprijekornu figuru, ima ormar na kojem bi joj pozavidjele mnoge trendseterice. Svojim modnim kombinacijama redovito oduševljava na društvenim mrežama pa je i ovoga puta pokazala koliko ažurno prati modne trendove. Ona je na casual samt odijelo odlučila iskombinirati popularne Balenciaga tenisice i tako uklopila dva modna hita.