Story radio
Početna Fashion 76 prikaza 19. srpnja 2019.

Kolekcija Sheriff&Cherry 'Boatlfie' muških kupaćih hlačica

Spas u zadnji čas - last minute shopping za plažu

Otkucavaju posljednji sati prije odlaska na godišnji a vi još uvijek nemate kupaći? Ne brinite, najveći hit ljeta za plažu dolazi iz Sheriff & Cherry kreativne radionice. 

Nakon što je godinama bio na vrhu trona industrije sunčanih naočala za kojima su ludovale brojne domaće i svjetske zvijezde i trendseteri, Sheriff&Cherry ovog je proljeća predstavio svoju prvu kolekciju odjeće i kupaćih kostima čime je „nudistička faza“ ovog globalno popularnog brenda s hrvatskom adresom završila. Od početka ljeta Sheriff nas, iz mjeseca u mjesec, pod vodstvom kreativnog misterminda Maura Massarotta, iznenađuje (i uzastopno oduševljava) komadima iz svoje 'Boatlife Capsule Zero' kolekcije. Prvo nam je Massarotto predstavio kolekciju u potpunosti izrađena od frotira – hlačice, topovi, kratki kombinezoni, ogrtači, pončoi, torbe. Zatim je uslijedila kolekcija 'Boatlife' t-shirta s atraktivnim printovima i simbolima na kojima prevladavaju tipični Sheriffovski motivi – zvijezda, brodski konop, sidra. U svojem najnovijem izdanju Sheriff nam predstavlja liniju muških kupaćih hlačica!

Atraktivni motivi, zabavni detalji, debeli mornarski konop kao bitan detalj svakog modela, kraći takozvani 'Daddy' i duži takozvani 'Jack' model samo su neke od odlika modela iz 'Boatlife' kolekcije muških kupaćih kostima takozvanih 'Boardmudas'. Naime, kako sa samim dizajnom, Massarotto se tako kreativno 'zaigrao' i samim nazivom dužeg 'Jack' modela kombinirajući pritom dva vrlo karakteristična i sveprisutna ljetna naziva u jedan nov, kreativan i nadasve zabavan: SURFBOARD + BERMUDAS = BOARDMUDAS! Naravno i zanimljiva kombinacija printeva, boja, dezena također Sheriff&Cherry kolekciju čine drugačijom i zabavnijom od svih ostalih. Svi modeli izrađeni su od kvalitetnog i brzo sušećeg poliestera u kombinaciji s elastinom, a karakteriziraju ih i duboki džepovi na obje strane. Osim kao kupaće hlačice svaki od modela, upravo zahvaljujući dizajnu i kroju, nosiv je u svim dnevnim i večernjim prilika i odlično se uklapa u potpuni look u kombinaciji s  drugim komadima, majicama kao i modelima izrađenima od frotira, iz 'Boatlife Capsule Zero' kolekcije.

 | Author:

Massarotto zajedno sa svojim timom već za iduće ljeto, 2020., najavljuje i kolekciju ženskih kupaćih kostima koji će biti upotpunjeni i kolekcijom kaftana, oversized košulja i laganih prozračnih ogrtača.

Boatlife Sheriff & Cherry modeli dostupni su na www.sheriffandcherry.com uz besplatnu dostavu za cijeli svijet, u BARABA Store u Zagrebu te na nekoliko adresa na hrvatskoj obali i otocima pobrojanim na www.sheriffandcherry.com .  

I ne zaboravite, sve što vam treba ovoga ljeta za dobru zabavu su plaža, društvo, dobro raspoloženje i komadi iz najnovije Sheriff & Cherry 'Boatlife' kolekcije. Viza vam u ovom slučaju nije (više) potrebna!

Komentari