Story radio
Početna Fashion 688 prikaza 20. svibnja 2019.

Ljetna Yamamay kolekcija inspirirana ljepotom Maldiva

PR.

#HAPPYSUNNYGIRLS naziv je ljetne Yamamay kampanje snimljene na predivnim Maldivima. Ovaj raj na Zemlji idealno je mjesto gdje bi svaka od nas poželjela uživati sa svojim prijateljicama.

 | Author: PR PR.

Modeli ove atraktivne ljetne kampanje, Greta, Zaina, Sheila i Claudia u elegantnim i ženstvenim modelima kupaćih kostimima  podsjetile su nas kako su za savršeni ljetni odmor potrebne male stvari, zabavno društvo i pravi model kupaćeg kostima.

 | Author: PR PR.

Ove godine Yamamay kolekcijom dominiraju atraktivni jednodijelni kupaći kostimi s asimetričnim detaljima, uvijek zanimljivi bikini, dvodijelni kupaći kostim uz naglašen visoki struk, te kupaći kostimi s podesivim trakama za vezanje koje ćete, ovisno o potrebi i raspoloženju, prilagoditi i definitivno biti IT djevojka ovog ljeta.

 | Author: PR PR.

Maldivi, koji su poslužili kao predivna osunčana kulisa za novu ljetnu kampanju nisu sasvim slučajni. Naime, već godinama Yamamay brand ukazuje na važnost oceana i mora u cjelini, te podiže svijest o važnosti njihova očuvanja za buduće generacije.

Uživajte u nadolazećem ljetu, posjetite Yamamay store i odaberite svoj omiljeni kupaći kostim u kojem ćete zablistati na svakoj plaži.

Komentari