#HAPPYSUNNYGIRLS naziv je ljetne Yamamay kampanje snimljene na predivnim Maldivima. Ovaj raj na Zemlji idealno je mjesto gdje bi svaka od nas poželjela uživati sa svojim prijateljicama.

Modeli ove atraktivne ljetne kampanje, Greta, Zaina, Sheila i Claudia u elegantnim i ženstvenim modelima kupaćih kostimima  podsjetile su nas kako su za savršeni ljetni odmor potrebne male stvari, zabavno društvo i pravi model kupaćeg kostima.

Ove godine Yamamay kolekcijom dominiraju atraktivni jednodijelni kupaći kostimi s asimetričnim detaljima, uvijek zanimljivi bikini, dvodijelni kupaći kostim uz naglašen visoki struk, te kupaći kostimi s podesivim trakama za vezanje koje ćete, ovisno o potrebi i raspoloženju, prilagoditi i definitivno biti IT djevojka ovog ljeta.

Maldivi, koji su poslužili kao predivna osunčana kulisa za novu ljetnu kampanju nisu sasvim slučajni. Naime, već godinama Yamamay brand ukazuje na važnost oceana i mora u cjelini, te podiže svijest o važnosti njihova očuvanja za buduće generacije.

Uživajte u nadolazećem ljetu, posjetite Yamamay store i odaberite svoj omiljeni kupaći kostim u kojem ćete zablistati na svakoj plaži.